Onze traiteurs
en culinaire dienstverleners

KTCHN, Choux de Bruxelles en Streat staan aan uw zijde voor alle kleine en grote gebeurtenissen van het leven. Cocktaildiner, walking dinner, zittend diner met bediening of om te delen met uw genodigden, koude of warme buffetten, hapjes op feesten, live cooking, Ofyr-barbecue, … alles is mogelijk op de Ferme de la Haillebaude dankzij onze buitengewone partners. Vertel ons over uw wensen en ideeën: we zorgen ervoor dat uw evenement precies verloopt zoals u dat u had ingebeeld, en beter!

Concepttraiteur: KTCHN

KTCHN zorgt met duurzame en milieuvriendelijke producten voor een traiteurervaring waarbij lokale gerechten, plantaardige gerechten en culinaire innovatie worden gecombineerd. Met zijn hartelijke en verfijnde geest vormt het team van KTCHN zeker het ideale concept voor uw evenement in de Ferme de la Haillebaude. Alles draait rond het idee van ‘samen een maaltijd delen’. We voldoen aan een gezamenlijke wens: de maaltijden van KTCHN worden gedeeld zoals thuis. Met slechts één slogan: profiteren van het hier en nu! 

Ontdek hieronder onze voorstellen voor verrukkelijke menu’s.

KTCHN Food Sharing
Haillebaude Catering KTCHN Granada Plate
Haillebaude KTCHN Vegetable Buffet
Choux de Bruxelles Traiteur mariage assiette gastronomique

Evenemententraiteur:
Choux de Bruxelles

Reken op vermaarde chefs die zich onderscheiden door hun precisie en vaardigheden. De concepten, grondstoffen en smaken evolueren voortdurend om verwondering op te wekken. De teams van Choux de Bruxelles luisteren vaak huwelijken, (cocktail)diners, seminaries, personeelsfeesten, dopen, communies, rally’s op.

Foodtrucks: Streat

Foodtrucks vindt u overal! Ze zijn een echte trend en vormen de ultieme bondgenoot voor een ontspannen en stedelijke sfeer op uw evenement of huwelijk. Uw hart zal smelten voor deze vorm van mobiele catering! Streat stelt u verschillende wereldkeukens voor: pasta, pizza, burgers, hot dogs, bao, chirashi, wok, kroketten, … Kies uw foodtruck uit onze lijst en laat u verleiden door het streetfood. Succes gegarandeerd!

Streat Burger Knife
Streat Asian Food
Streat Hot Dog
Streat Fajitas

Verras uw genodigden

Voor elke gelegenheid zorgen we samen met u en
van a tot z voor de organisatie van uw evenement!