Evenementenzaal:
ontdek de Ferme de la Haillebaude

De Ferme de la Haillebaude bevindt zich in het gehucht Haillebaude, net buiten het dorp Feluy, vlakbij de gemeente Seneffe. In het hart van Seneffe is deze oude boerderij uit de  XVe eeuw volledig gerenoveerd. Ze heeft haar charme van weleer behouden maar beschikt toch over de modernste installaties voor uw projecten.  Ze is daarom ideaal voor een seminarie of zakelijke bijeenkomst, een milieuverantwoorde teambuilding, een huwelijk, een familiereceptie,… in het hart van het platteland. Deze natuurlijke omgeving ligt op slechts een half uurtje rijden van Brussel!

Privé-evenement

Verjaardagsfeest, banket, huwelijk, communie, … Welke evenement u ook wil organiseren, van de specifieke eigenschappen van de omgeving, de ruimten en de charme van de Ferme de la Haillebaude wordt u meteen blij.

Haillebaude Ferme Event Spaces Happy People
Haillebaude Corporate Event Place

Bedrijfsevent

De locatie is ook ideaal voor de organisatie van conferenties, bedrijfsfeesten, teambuildings in open lucht of persconferenties! Wij passen ons aan uw behoeften aan om van deze zakelijke ontmoetingen een waar succes te maken.

Schuurzaal

Orangerie

Tuin

Haillebaude Ferme Historical Drawing

Even terug in de geschiedenis

Volgens sommige auteurs gaat het domein terug tot de middeleeuwen. Aanvankelijk heette deze plaats de Ferme St-Jacques wegens de halte van de
pelgrims op weg naar Santiago de Compostella (Santiago is St-Jaques in het Frans). Ze was een onderdeel van de ‘Seigneurie des tenaules de Bonne-Espérance’, de grond die aan de kerk werd geschonken.

In 1487 kocht Tassart de Haynault deze grond en werd ze ‘Haillebaude’.

Tegen het einde van de achttiende eeuw werd ze gebruikt voor de maïsteelt, maar vooral voor het houden van rundvee. De verschillende bouwfasen zijn duidelijk zichtbaar.

Verras uw genodigden

Voor elke gelegenheid zorgen we samen met u en
van a tot z voor de organisatie van uw evenement!