De charmante boerderij
voor al uw evenementen

Midden in Wallonië verwelkomt de Ferme de la Haillebaude uw genodigden in een magisch kader dat natuur, gezelligheid, gastronomisch eten en hoogwaardige diensten combineert. Deze volledig gerenoveerde boerderij uit de vijftiende eeuw biedt u schitterende receptiezalen met gastronomisch eten om van uw huwelijk of bedrijfsevenementen een echt succes te maken. 

Profiteer van de schoonheid van het domein, zijn verschillende ruimten en van zijn grote parking!

Zaal voor evenementen
Meer informatie
Onze verschillende ruimten
Ontdekken
Uw huwelijk in openlucht
Meer informatie
Onze exclusieve traiteurs
Meer informatie

Evenementenzalen

De Ferme de la Haillebaude is de ideale plaats voor uw evenementen: huwelijken, seminaries, verjaardagsfeesten, teambuildings op het platteland, … Wat de gelegenheid ook is, de omgeving van de belangrijkste receptiezaal, haar ruimte, haar licht en warmte bekoren u met hun kwaliteiten.

600 m² binnen en 800 m² buiten

Naast de E19 op een half uur van Brussel

Maximaal 300 genodigden

Grote parking met 75 plaatsen

Haillebaude Ferme Mariage Cocktail Sun

Trouwzaal

De grote binnenplaats van de Ferme de la Haillebaude is de perfecte omgeving om uw bruidsboeket te gooien! De schoonheid van onze ruimten en de ervaring van onze traiteurpartners staan ten dienste van uw huwelijk om van deze prachtige dag een onvergetelijk moment te maken.

Ontdek onze zalen en buitenruimten

Er zijn talloze mogelijkheden om uw genodigden te ontvangen: u beschikt over een binnenruimte van 600 m² binnen en een buitenruimte van meer dan 800 m², tussen de binnenplaats en een enorm groot terras met zicht op het platteland.

Schuurzaal

Orangerie

Tuin

Onze traiteurspartners

Ze fleuren uw evenement op en zorgen voor een ontspannen en tijdloos moment. Onze traiteurs stellen alles in het werk om van uw huwelijk een culinair succes te maken! Via een chique of speelse keuken cuisine, klassiek of eerder plantaardig, leggen onze chefs gevoelens in de smaak. We bieden u talrijke mogelijkheden aan: kleurrijke huwelijksmenu’s, cocktaildiners, heerlijke buffetten om te delen, …

Haillebaude Ferme KTCHN Barbecue Tasting

Verras uw genodigden

Voor elke gelegenheid zorgen we samen met u en
van a tot z voor de organisatie van uw evenement!