Trouwzaal:
ontdek de Ferme de la Haillebaude

Felicitaties aan het toekomstige huwelijkspaar! Vraagt u zich af hoe u van uw huwelijk een succes maakt? Zoekt u een receptiezaal van topklasse in Wallonië? De Ferme de la Haillebaude is onmiskenbaar een ideale natuurlijke omgeving om uw huwelijk te vieren. Het wordt een onvergetelijke dag dankzij onze knowhow, onze exclusieve gastronomische traiteurs en de passie van onze partners voor zaaldecoratie, entertainment of geluid en licht.

Zo zou uw huwelijksfeest er kunnen uitzien

We beginnen met de ceremonie in de Orangerie met zicht op het plattenland of onder de klimop van de pergola, tijdens de receptie in de grote zonnige binnenplaats proeft u heerlijke hapjes met een glas champagne in de hand, vervolgens geniet u van een driegangenmenu of smult u van een hartig buffet in de schuur, die zich tot dansvloer omtovert! De mogelijkheden zijn eindeloos en voldoen aan alle wensen.

Haillebaude Ferme Happy Bride
Haillebaude Ferme Dining Table KTCHN

In dienst van de smaak

In een landelijke sfeer organiseren  onze traiteurs prachtige recepties, cocktaildiners of walking dinners, zittende diners, buitengewone koude of warme buffetten. Van een intiem diner tot een grote gepersonaliseerde receptie: we bieden een dienst op maat die past bij deze o zo belangrijke dag!

Een magische plaats voor uw huwelijk

Vertrouw op de schoonheid van de ruimten van de Ferme de la Haillebaude en op de ervaring van onze traiteurs van topklasse voor de organisatie van uw huwelijksfeest en om er een onvergetelijk dag van te maken voor u en uw genodigden. Profiteer van het  domein, zijn verschillende ruimten en van zijn grote parking met 75 plaatsen. Het gehuwde paar kan ook overnachten in de Ferme de la Haillebaude. We stellen onze romantische huwelijkssuite ter beschikking, een prachtige kamer die ingericht is in de geest van de locatie.

Haillebaude Grange Event Main Space

Schuurzaal

Orangerie

Tuin

Verras uw genodigden

Voor elke gelegenheid zorgen we samen met u en
van a tot z voor de organisatie van uw evenement!